Wat is GELTEX?
GELTEX is een fusie van gel en luchtdoorlatend
schuim. In combinatie met de unieke eigenschappen
van dit gel/schuim bieden de matrassen van GELTEX-inside een innovatieve totaaltechniek die uitstekende ventilatie, optimale drukverdeling en perfecte ondersteuning samenbrengt.

 

 Uitstekende ventilatie
GELTEX heeft een open celstructuur en is vocht doorlatend; het materiaal zorgt voor een snelle afvoer en verdamping van transpiratie.  
Optimale drukverdeling
Dankzij de geïntegreerde elastisch eigenschappen van gel vangt GELTEX automatisch de lichaamsdruk van elke slaaphouding op.
Perfecte ondersteuning
De unieke combinatie van de GELTEX toplaag met een slimgevormde pocketvering zorgt voor een ergonomische correcte ondersteuning.


        Bekijk hier dé formule voor drie keer beter slapen:

        

                   

Voor iedereen een juiste matras
De Geltex-inside matrassen zijn verkrijgbaar in drie kwaliteiten. Omdat iedereen anders is, verschillen ze in dikte van de GELTEX comfortlaag en in de hoogte van het pocketveren interieur. En doordat elk type matras verkrijgbaar is in een lekker soepele en comfortabel stevige uitvoering, is er altijd een matras die perfect aansluit bij uw slaaphouding!  Kom langs in onze winkel* om het comfort van de GELTEX-inside matrassen te ervaren! 

Tevredenheidsgarantie
Voldoet uw aankoop toch niet helemaal aan uw verwachtingen? Dan zoeken we samen met u naar de gepaste oplossing. Wij bieden u de mogelijkheid om het matras binnen 90 dagen om te kunnen ruilen.*Voor de collectie GELTEX-inside kunt u terecht in Broek op Langedijk

 
 
 

 

                               

 
Openingstijden:

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 9:30 - 17:30 uur
Woensdag: 9:30 - 17:30 uur
Donderdag: 9:30 - 17:30 uur
Vrijdag: 9:30 - 17:30 uur
Vrijdagavond: 19:00 - 21:00 uur
Zaterdag: 9:30 - 17:00 uur
Contact:

Witte Paal 243
1742 LB Schagen
T: 0224 - 29 00 91
E: info@slaapkennernicovandenes.nl

Routebeschrijving >>