Dekbedden
           Vulling, tijk en stiksel, daar gaat het om!

Lekker behaaglijk onder het dekbed. Altijd op temperatuur, ongeacht de buitentemperatuur. De kwaliteit en het slaapcomfort worden bepaald door de juiste combinatie van vulling, tijk en stiksel. De warmtegraad, de vochtregulatie en het comfort worden bepaald door de vulling.

Het is weer tijd voor luchtige, koele dekbedden..
Bekijk hier ons aanbod:
zomerdekbedden


Ons assortiment bestaat uit o.a.:

 Dons
Het lekkere volumineuze dekbed, licht van gewicht en soepel om je lijf. Dat is dons. Optimale warmte en een echte ‘knuffelfactor‘. Verkrijgbaar in verschillende warmte- en prijsklassen. Zowel enkel als in  4-seizoenen uitvoering.

 Wol
Een dekbed met wat meer ‘body‘ dat goed ventileert en dus ideaal voor mensen die het snel warm (te) warm hebben. Door lanoline (wolvet) is de wol zelfreinigend anti-allergisch. Verkrijgbaar in verschillende warmteklassen en als 4-seizoenen uitvoering.
Bijvoorbeeld: de dekbedden van Texeler

 Kameelhaar
Licht en soepel als dons met de ventilerende eigenschappen van wol. Door de grote temperatuursverschillen waar de kameel mee te maken heeft, zowel heerlijk warm als heel goed ventilerend. Verkrijgbaar in verschillende warmteklassen en als 4-seizoenen uitvoering.

 Thinsulate
Een licht van gewicht, anti-allergisch dekbed dat bekend staat om het grote isolerende maar ook vochtregulerende vermogen. Ideaal voor mensen die snel transpireren. Wasbaar op 60 graden en verkrijgbaar in verschillende warmteklassen. Ook als 4-seizoenen uitvoering.

 Zijde
Een heerlijk licht en koel dekbed. De zijde past zich aan de temperatuur aan van de persoon die eronder ligt. Het voelt licht aan en heeft een goede vochtregulerende werking. Ideaal dus voor ‘s zomerse nachten! Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

 


Partnerdekbed

Onze collectie bestaat uit dekbedden van o.a.:
 - VanDyck           - OptiSleep
 - Texeler

 

 


Heeft u het snel koud en uw partner juist niet en wilt u toch samen onder één dekbed slapen? Kies dan voor een partnerdekbed! Het werkt als volgt: Er is een basisdeel dat uit één stuk bestaat in de lichte variant. Vervolgens kunt u individueel kiezen voor een eigen deel om het dekbed mee aan te vullen. U kunt kiezen uit een licht, medium of warm eenpersoons deel, die we aan het basisdeel verbinden. Zo heeft u ieder uw eigen warmteklasse, maar wel gezellig samen onder één dekbed. U kunt bij het partnerdekbed kiezen uit de materialen Wol, Kameelhaar en Thinsulate.


Kom eens langs in onze winkel om de verschillen te voelen en u te laten adviseren welk dekbed het beste bij u past!
 
Openingstijden:

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 9:30 - 17:30 uur
Woensdag: 9:30 - 17:30 uur
Donderdag: 9:30 - 17:30 uur
Vrijdag: 9:30 - 17:30 uur
Vrijdagavond: 19:00 - 21:00 uur
Zaterdag: 9:30 - 17:00 uur
Contact:

Witte Paal 243
1742 LB Schagen
T: 0224 - 29 00 91
E: info@slaapkennernicovandenes.nl

Routebeschrijving >>