Matrassen

De keuze van uw matras wordt o.a. bepaald door uw gewicht, postuur, uw slaapgedrag en de bodem. Matrassen zijn niet alleen gewichtsverdelers, zij ondersteunen en geven ruimte waar nodig. Het matras voert ook het vocht af en het ventileert tijdens de slaap. Eigenlijk moet je het matras niet eens merken. Het matras bepaalt een groot deel van het slaapcomfort. Daarom kiezen we in onze collectie uitsluitend matrassen met een kern van hoogwaardig materiaal, zoals latex, comfortabele pocketvering, traagschuim of combispring. Alle matrassen kunnen worden uitgevoerd met een anti-allergie afdekking.


Hier ziet u hoe dit matras perfect aansluit op de lichaamsbouw van een vrouw

Hieronder gaan we iets dieper in op de verschillen tussen de materialen. Echter, om te weten welk matras voor u het meest geschikt is dient u zich toch echt te laten adviseren door één van onze slaapspecialisten.

Pocketvering
Het matras is opgebouwd uit stalen verticale veren, verpakt in kleine zakjes. De souplesse van het matras wordt bepaald door de vorm van de veer, de draaddikte, het aantal windingen en het aantal veren per m². Het comfort wordt mede bepaald door de afdeklagen op de veren en de tijk. Afhankelijk van het type matras is deze voorzien van comfortzones welke zorgen voor de juiste ondersteuning van uw lichaam. Een pocketbinnenveringmatras zorgt voor een optimale ventilatie.

Latex
Een bijzonder soepel en volgzaam matras. In het latex zijn verticale luchtkanalen aangebracht. Dit zorgt voor vering, elasticiteit, verdeling gewicht, ventilatie en afvoer van vocht. Het matras heeft een ingebouwde comfortzone bij de schouder die zorgt voor extra ruimte.U kunt kiezen uit verschillende comfort- en gewichtsklassen. In ons assortiment werken wij met maar liefst drie verschillende soorten latex, ook 100% natuurlatex en dat is vrij uniek!
Kom eens langs en ervaar de verschillen.

Traagschuim
De belangrijkste functie van een matras is dat deze zich aanpast aan het lichaam. Onze traagschuimmatrassen vormen zich onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht naar de contouren van het lichaam. Het materiaal wordt zacht waar het wenselijk is en blijft hard waar het nodig is. Hierdoor krijgen uw nek, rug, schouders en benen exact de ondersteuning die ze nodig hebben.

 
 
 

Combispring.
Combispring is een innovatie op matrassengebied. In Combispring, het binnenwerk van het matras, zijn alle voordelen van de beste matrastypen bij elkaar gebracht. Het is buigzaam en actief ondersteunend als pocketvering. Soepel en behaaglijk als latex. Duurzaam en uitstekend ventilerend als bonell. Combispring is een matras welke prima op zowel een spiraalbodem, een lattenbodem en op een boxspring voldoet.

 

Onze collectie bestaat uit matrassen van o.a.:
- Auping              - Tempur
NOX                  - OptiSleep
- Maxtras             - Norma
- Polypreen 

 
 
 
 
Openingstijden:

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 9:30 - 17:30 uur
Woensdag: 9:30 - 17:30 uur
Donderdag: 9:30 - 17:30 uur
Vrijdag: 9:30 - 17:30 uur
Vrijdagavond: 19:00 - 21:00 uur
Zaterdag: 9:30 - 17:00 uur
Contact:

Witte Paal 243
1742 LB Schagen
T: 0224 - 29 00 91
E: info@slaapkennernicovandenes.nl

Routebeschrijving >>