Jaloezieën

 
Vlinderjaloezieën
De bijzondere, sierlijke lamellen zijn hét kenmerk van de vlinderjaloezie. De speciale lamellen bestaat uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde. Geopend geeft de vlinderjaloezie een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy. Bij een parket- of laminaatvloer werkt een vlinderjaloezie tevens geluiddempend.
U kunt de vlinderjaloezie eenvoudig bedienen. Met een optrekkoord trekt u de vlinderjaloezie op of laat u hem neer, met het tuimelkoort vouwt u de lamellen open of dicht. Zo bepaalt u eenvoudig zelf de inval en de intensiteit van het licht.

Verticale jaloezieën
Herontdek de verticale jaloezie en zie hoe functionaliteit en moderne, strakke uitstraling uitstekend samengaan. De collecties verticale jaloezieën heeft een aantal bijzondere items en een zeer ruime keuze uit kleren, stof, materialen en lamelbreedten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een double-faced stof, die aan de voorkant een andere kleur heeft dan aan de achterkant waardoor u lekker kunt variëren. Voor een bijzondere ‘finishing touch‘ kiest u voor een houten of aluminium decoratiestrip.
Verticale jaloezieën zijn ideaal voor schuifpuien en grote raampartijen en leverbaar tot een lengte van wel zes meter. Er is altijd een geschikte verticale jaloezie voor de meest uiteenlopende raamvormen, raam/deur combinaties, erkers en toogramen.
 


Onze collectie bestaat uit jaloezieën van o.a.:
- Luxaflex       - Velux

Horizontale jaloezieën
De horizontale jaloezie is modieuzer dan ooit tevoren! De nieuwe collecties horizontale jaloezieën bieden eindeloze variaties door de vele materialen en kleuren. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit aluminium, transparante kunststof of hout. Horizontale jaloezieën zijn er in verschillende lamelbreedte, afhankelijk van het materiaal dat u kiest. Als u voor een elegante uitstraling gaat, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. De bredere varianten geven de jaloezie juist een stoer effect. Maak de jaloezie extra persoonlijk met bijpassend of contrasterend ladderband en/of door te kiezen voor een retro of design boven- en onderafwerking.

   

 
Openingstijden:

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 9:30 - 17:30 uur
Woensdag: 9:30 - 17:30 uur
Donderdag: 9:30 - 17:30 uur
Vrijdag: 9:30 - 17:30 uur
Vrijdagavond: 19:00 - 21:00 uur
Zaterdag: 9:30 - 17:00 uur
Contact:

Witte Paal 243
1742 LB Schagen
T: 0224 - 29 00 91
E: info@slaapkennernicovandenes.nl

Routebeschrijving >>