Tapijt
                             Oubollig? Juist niet!

Tapijt geeft een behaaglijk en comfortabel gevoel. Dat komt omdat tapijt warmte en sfeer uitstraalt. Tapijt is er in heel veel verschillende moderne, klassieke of speelse kleuren, designs en structuren verkrijgbaar en daardoor goed te combineren met elk interieur!Tapijt is...

Gezond!
In tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt, zorgt zachte vloerbedekking voor een schonere lucht in huis dan een harde vloer. Bij harde vloeren blijven fijne stofdeeltjes opdwarrelen bij elke beweging en luchtstroom, terwijl tapijt in staat is om deze fijne deeltjes uit de lucht te filteren en vast te houden. Hierdoor komen er veel minder fijne stofdeeltjes in de luchtwegen terecht.

Veilig!
Tapijt is stroef. Dit betekend dat het risico van uitglijden op een vloer met tapijt een stuk kleiner is dan op een harde vloer. Mocht u toch vallen dan is de kans op verwondingen kleiner omdat tapijt zachter en meer verend is. Tip: Ook een gladde trap wordt een stuk veiliger door het gedeeltelijk of helemaal met tapijt te bekleden.

Warmte-isolerend en energiebesparend!
Tapijt in combinatie met ondertapijt, zorgt niet alleen voor een comfortabel gevoel, maar zorgt ook voor een nog betere isolatie van de warmte. Als gevolg van deze warmte isolatie kan de thermostaat een stukje lager en kunt u hiermee energie besparen. (gemiddeld 4 tot 5% en in een strenge winter zelfs 10%!)

Geluiddempend!
Tapijtvezels weerkaatsen het geluid niet, maar absorberen het. Hoe dikker het tapijt, des te groter het effect van geluidsisolatie.Onze collectie bestaat uit tapijt van o.a.:
- Parade          - Desso
- Interfloor        - Bonaparte

 
Openingstijden:

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 9:30 - 17:30 uur
Woensdag: 9:30 - 17:30 uur
Donderdag: 9:30 - 17:30 uur
Vrijdag: 9:30 - 17:30 uur
Vrijdagavond: 19:00 - 21:00 uur
Zaterdag: 9:30 - 17:00 uur
Contact:

Witte Paal 243
1742 LB Schagen
T: 0224 - 29 00 91
E: info@slaapkennernicovandenes.nl

Routebeschrijving >>